Înregistrarea pentru teste și investigații

În acest moment nu oferim încă servicii medicale prin proiectul RO19.10. Înregistrările pentru a beneficia de noile servicii medicale vor începe la începutul lunii iulie 2015. Pentru detalii privind procedura și documentele necesare, vă rugăm să urmăriți acest site sau să ne scrieți la info[at]1910.ro.

Mulțumim!

12 Comments

 1. Gabriela Socol

  Buna ziua,
  Numele meu este Gabriela Socol si sunt interesata de programul de testare a trombofiliei. Am avut o sarcina oprita din evolutie la 6 luni ( in luna Februarie ). Va rog sa imi spuneti daca au inceput programarile pentru testarea trombofiliei sau cand sunt preconizate a incepe, deoarece vreau sa imi fac si eu aceste analize.
  Va multumesc.

  Reply
 2. Eugen Radu

  Bună ziua,

  Mulțumim pentru interesul acordat proiectului nostru. Înscrierile pentru testare vor începe, cel mai probabil, la jumătatea lunii iulie. Vom anunța acest lucru pe site, împreună cu formalitățile care trebuie îndeplinite.

  Toate cele bune,
  dr. Eugen Radu,
  pentru echipa RO19.10

  Reply
 3. georgeta

  Buna ziua,
  Daca sunt din iasi voi putea beneficia de acest program de testare a trombofiliei?

  Reply
 4. georgeta

  Buna ziua,

  As dori sa intreb daca au inceput inscrierile pentru analizele de trombofilie.Am avut o sarcina cu preeclampsie si doua sarcini oprite din evolutie, iar ginecologul mi-a recomandat investigatii pentru trombofilie.Daca sunt din Iasi voi putea participa la acest program?Ce formalitati trebuiesc indeplinite?

  Va multumesc!

  Reply
  1. Echipa RO19.10

   Buna ziua,

   Din pacate, nu putem inca incepe testele, din motive independente de vointa noastra. Nu este o problema ca sunteti din alta localitate, va trebui insa sa parcurgeti cateva etape despre care va vom oferi detalii in curand.

   Multumim pentru interesul acordat,
   Echipa RO19.10

   Reply
 5. Kristall

  Buna ziua,
  Nu sunt insarcinata,ba chiar mi s-a depistat o menopauza precoce. Am 39 de ani si in decembrie 2014 am facut un TVP cu TEP si de atunci am plămânii vraiste-in ultimele 6 luni FEV1 a variat intre 38% si 55%.Intrebarea mea este in ce masura m.as califica in programul dvs de testare gratuita pentru trombofilie.Sunt pesintrom si mi s.a recomandat efectuarea testelor. Multumesc,

  Reply
  1. Echipa RO19.10

   Buna ziua,

   Din păcate, programul de screening pentru trombofilie se adresează numai gravidelor. Pentru detalii puteți consulta această pagină.

   Echipa RO19.10

   Reply
 6. Elena

  Buna ziua,
  Exista vreo sansa ca programul de testare a trombofiliei sa inceapa in decursul lunii august?

  Multumesc!

  Reply
 7. Elena

  Buna ziua,
  In luna august sunt sanse sa inceapa testarile?
  Multumesc!

  Reply
  1. Echipa RO19.10

   Bună ziua,

   Programul de testare a trombofiliei va începe cu data de 15 septembrie, în condițiile specificate aici .

   Vă mulțumim

   Reply
 8. Alexandra

  Buna ziua, afland de acest program, am fost la spital si mi s-a recoltat sange si mi s-a facut o ecografie, dar nu am gasit pe nimeni care sa-mi spuna ce analize anume mi se vor face, mi s-a spus simplu „analize de trombofilie”. Astazi am fost sa ridic rezultatele si am avut surpriza sa mi se spuna ca sunt doar o parte (pe care le aveam deja facute), restul urmand sa soseasca peste aproximativ 2 saptamani. Fiind intr-o situatie de urgenta, as dori sa stiu ce analize sunt in acea a 2-a transa, deoarece nu mai pot astepta inca 2 saptamani ca sa aflu ca analiza de care am nevoie (MTFHR) nu se afla in acele rezultate. Va rog mult de tot sa-mi dati un raspuns…

  Reply
  1. Echipa RO19.10

   Bună ziua,

   Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului. Din păcate, în acest moment nu putem încă oferi teste moleculare pentru trombofilie. Analizele genetice pe care le vom oferi sunt:

   1. Test de screening pentru prezența următoarelor mutații și polimorfisme:
   – Factor V: G1691A (FV Leiden) și H1299R
   – Metilentetrahidrofolat reductază (MTHFR): C677T și A1298C
   – Factorul II (Protrombină, PTH): G20210A
   – Factorul XIII: V34L
   – Inhibitorul activatorului plasminogenului (PAI-1): polimorfismul 4G/5G
   – Posibil și alte variații de secvență sau lungime pe care nu le putem preciza acum
   2. În cazul în care testul de screening de mai sus este pozitiv pentru oricare din mutațiile menționate, vom realiza un test de confirmare bazat pe tehnica real-time PCR.

   Analizele de mai sus vor fi realizate și rezultatele vă vor fi comunicate cât mai repede posibil, fără a mai fi necesară încă o recoltare de probe biologice.

   Vă mulțumim pentru înțelegere,
   Echipa RO19.10

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial