Înregistrarea pentru teste și investigații

În acest moment nu oferim încă servicii medicale prin proiectul RO19.10. Înregistrările pentru a beneficia de noile servicii medicale vor începe la începutul lunii iulie 2015. Pentru detalii privind procedura și documentele necesare, vă rugăm să urmăriți acest site sau să ne scrieți la info[at]1910.ro.

Mulțumim!

15 Comments

 1. Gabriela Socol

  Buna ziua,
  Numele meu este Gabriela Socol si sunt interesata de programul de testare a trombofiliei. Am avut o sarcina oprita din evolutie la 6 luni ( in luna Februarie ). Va rog sa imi spuneti daca au inceput programarile pentru testarea trombofiliei sau cand sunt preconizate a incepe, deoarece vreau sa imi fac si eu aceste analize.
  Va multumesc.

 2. Eugen Radu

  Bună ziua,

  Mulțumim pentru interesul acordat proiectului nostru. Înscrierile pentru testare vor începe, cel mai probabil, la jumătatea lunii iulie. Vom anunța acest lucru pe site, împreună cu formalitățile care trebuie îndeplinite.

  Toate cele bune,
  dr. Eugen Radu,
  pentru echipa RO19.10

 3. georgeta

  Buna ziua,
  Daca sunt din iasi voi putea beneficia de acest program de testare a trombofiliei?

 4. georgeta

  Buna ziua,

  As dori sa intreb daca au inceput inscrierile pentru analizele de trombofilie.Am avut o sarcina cu preeclampsie si doua sarcini oprite din evolutie, iar ginecologul mi-a recomandat investigatii pentru trombofilie.Daca sunt din Iasi voi putea participa la acest program?Ce formalitati trebuiesc indeplinite?

  Va multumesc!

  1. Echipa RO19.10

   Buna ziua,

   Din pacate, nu putem inca incepe testele, din motive independente de vointa noastra. Nu este o problema ca sunteti din alta localitate, va trebui insa sa parcurgeti cateva etape despre care va vom oferi detalii in curand.

   Multumim pentru interesul acordat,
   Echipa RO19.10

 5. Kristall

  Buna ziua,
  Nu sunt insarcinata,ba chiar mi s-a depistat o menopauza precoce. Am 39 de ani si in decembrie 2014 am facut un TVP cu TEP si de atunci am plămânii vraiste-in ultimele 6 luni FEV1 a variat intre 38% si 55%.Intrebarea mea este in ce masura m.as califica in programul dvs de testare gratuita pentru trombofilie.Sunt pesintrom si mi s.a recomandat efectuarea testelor. Multumesc,

  1. Echipa RO19.10

   Buna ziua,

   Din păcate, programul de screening pentru trombofilie se adresează numai gravidelor. Pentru detalii puteți consulta această pagină.

   Echipa RO19.10

 6. Elena

  Buna ziua,
  Exista vreo sansa ca programul de testare a trombofiliei sa inceapa in decursul lunii august?

  Multumesc!

 7. Elena

  Buna ziua,
  In luna august sunt sanse sa inceapa testarile?
  Multumesc!

  1. Echipa RO19.10

   Bună ziua,

   Programul de testare a trombofiliei va începe cu data de 15 septembrie, în condițiile specificate aici .

   Vă mulțumim

 8. Alexandra

  Buna ziua, afland de acest program, am fost la spital si mi s-a recoltat sange si mi s-a facut o ecografie, dar nu am gasit pe nimeni care sa-mi spuna ce analize anume mi se vor face, mi s-a spus simplu „analize de trombofilie”. Astazi am fost sa ridic rezultatele si am avut surpriza sa mi se spuna ca sunt doar o parte (pe care le aveam deja facute), restul urmand sa soseasca peste aproximativ 2 saptamani. Fiind intr-o situatie de urgenta, as dori sa stiu ce analize sunt in acea a 2-a transa, deoarece nu mai pot astepta inca 2 saptamani ca sa aflu ca analiza de care am nevoie (MTFHR) nu se afla in acele rezultate. Va rog mult de tot sa-mi dati un raspuns…

  1. Echipa RO19.10

   Bună ziua,

   Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului. Din păcate, în acest moment nu putem încă oferi teste moleculare pentru trombofilie. Analizele genetice pe care le vom oferi sunt:

   1. Test de screening pentru prezența următoarelor mutații și polimorfisme:
   – Factor V: G1691A (FV Leiden) și H1299R
   – Metilentetrahidrofolat reductază (MTHFR): C677T și A1298C
   – Factorul II (Protrombină, PTH): G20210A
   – Factorul XIII: V34L
   – Inhibitorul activatorului plasminogenului (PAI-1): polimorfismul 4G/5G
   – Posibil și alte variații de secvență sau lungime pe care nu le putem preciza acum
   2. În cazul în care testul de screening de mai sus este pozitiv pentru oricare din mutațiile menționate, vom realiza un test de confirmare bazat pe tehnica real-time PCR.

   Analizele de mai sus vor fi realizate și rezultatele vă vor fi comunicate cât mai repede posibil, fără a mai fi necesară încă o recoltare de probe biologice.

   Vă mulțumim pentru înțelegere,
   Echipa RO19.10

 9. Oana

  Buna ziua,
  Trebuie programare ptr. analiza profilului trombofilic? Daca ma prezint cu toate documentele se face recoltare in aceeasi zi?
  Multumesc!

 10. Adina

  Buna ziua,
  Pe 17.02.2016 mi.au fost recoltate probe de sânge în urma unei sarcini oprite in evolutie in saptamana 8. Am ridicat azi, 28.03.2016 rezultatul analizelor insa nu am discutat cu nimeni despre rezultat, mai mult decat atat, mi s-a spus sa revin peste 4 luni pentru rezultatul testului genetic. Va rog sa imi explicati ce se presupune ca trebuie sa fac eu cu rezultatul analizelor pentru a afla o parere, pentru a sti daca trebuie sau nu sa urmez un tratament? Am plecat nelămurită din cabinet si sunt foarte dezamagita. Intentionez sa raman din nou însărcinată insa imi e teama si datorita faptului ca 2 din valori (Proteina S si Lupus_C) au valori anormale. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
  Multumesc!

 11. Balaban Stefania Daniela

  Buna ziua. tot incerc de doua zila sa sun la nr. de telefon alocat programarilor pentru analiza profilului de trombofilie erediatara in oraul mentionat, dar nu raspunde nimeni. Nu mai sunt fonduri sau ce se intampla ….? S-a schimbat numarul de telefon sau nu mai aveti acest program?

  Multumesc

Comments are closed.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial