Modalitatea de eliberare a rezultatelor testelor genetice pentru trombofilia ereditară

Având în vedere măsurile legale privind protecția datelor cu caracter personal, pentru a putea intra în posesia rezultatelor testului ”Profil genetic – trombofilie ereditară” realizat în cadrul programului RO19.10 vă rugăm să trimiteți pe adresa de email info@1910.ro un mesaj cu următorul conținut:

Cerere de acces la informatii private

Subsemnata ………………, va rog sa imi comunicati la adresa de e-mail ………….. rezultatele testului ”Profil genetic – trombofilie ereditara” realizat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti în cadrul priectului RO19.10 finantat prin Granturi Norvegiene 2009-2014.
Inteleg si imi asum riscurile privind protectia datelor cu caracter personal ce decurg din comunicarea prin mesagerie electronica (e-mail). De asemenea, declar pe proprie raspundere ca sunt indreptatita conform legilor in vigoare sa intru in posesia rezultatelor mentionate mai sus.
Data:

Pentru a asigura confidențialitatea datelor precizăm că vom elibera rezultate numai persoanelor care au contactat telefonic laboratorul nostru (dr. Eugen Radu, 0216012379) în prealabil și ne-au furnizat pe această cale adresa de e-mail.

Dorim să menționăm că tratăm datele Dvs conform Politicii de confidențialitate a Programului RO19.10. Vă rugăm să rețineți că vă revine responsabilitatea de a asigura securitatea și caracterul privat ale contului de mesagerie electronică furnizat. Important: rezultatele pe care le veți primi vor trebui interpretate în context clinic de către medicul Dvs. curant.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere,

Echipa RO19.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial